Vad vill ni se i Playmakers? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Vad vill ni se i Playmakers?

Okej hörni, vi håller ju på och filmar för nya säsongen av Playmakers just nu. Ibland tryter inspirationen och det är inte alltid helt lätt att filma själv och vara den som kommer på innehållet. Så om det är något speciellt ni vill se, så kom gärna med alla tips här! Så ska jag se till så att det blir så bra innehåll som möjligt. KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Prova något som du aldrig har gjort förut!! Behöver inte vara värsta grejen. En ny måltid, ett bakverk, åka och rida haha ja vad som! Annars kan du visa något som är ”typiskt” i staden du bor i! Roligt att få följa med ut på ”äventyr” och att få se miljön ni bor i!!

Annons