Dagens att-göra-lista! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Dagens att-göra-lista!

God morgon! Här kommer dagens to-do-list. Jag har precis ätit min frukost. Micke skjutsade barnen idag. Jag har lite att hinna med innan jag ska iväg och göra IPL, jag har fått tillbaka lite problem med min hy. Denna gången speciellt i pannan. Ett inlägg om det kommer!

Senare idag kommer förresten en give away upp! Det vill ni inte missa. Den perfekta julklappen till dig eller någon annan.

Good morning! Here´s todays to do list. Blogging, post a collaboration, film and take photos for a collaboration, IPL for my face, pick the kids up from school. I just had my breakfast and now I have some things to get done before I´m going to get my IPL done. I have some more problems with my skin now. On my forehead especially. More about that in another post. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons