Social media vs reality – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Social media vs reality

Okej, min hy lever sitt eget liv. Men även sociala medier lever sitt eget liv. Dessa två bilder är från samma dag. Skillnaden är smink och filter på den vänstra. Ni vet “snyggfiltret” från instastory.

Jag är både trött på min hy och på sociala medier. Jag känner mig framförallt trött på instagram. Instagram och deras algoritmer är ju bara kaos. Man jobbar hårt men det känns som det bara går nedåt. Tror jag behöver en paus. Eller att tänka om.. SÅ LESS!

Ok, my skin is living it´s own life. But social media is also living it´s own life. These 2 pictures are from the same day. The difference is makeup and a filter on the left one. You know, the “pretty-filter” from insta stories. 

I´m tired of my bad skin and of social media. I´m so fed up with instagram. Instagram and their algoritm is just chaos. Working hard but it’s not going in the right direction. I think I need a break. Or just do something different.. I’m so fed up!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Toni-May

  you should try the nip+fab skin care range specifically the teen skin, dragons blood and sacilyic acid ranges !! i swear by it as well as monthly dermaplaning and salicylic facials! i had extreme acne and its calmed my breakouts and redness down completely 😀

 2. Toni-May

  you should try thr nip+fab skin care range specifically the teen skin, dragons blood and sacilyic acid ranges !! i swear by it as well as monthly dermaplaning and salicylic facials! i had extreme acne and its calmed my breakouts and redness down completely 😀

 3. Malin

  Alltså TACK för att du visar att influencer inte bara har glowig och felfri hy hela tiden!! Jag blir galen och mår så dåligt när tex en bloggare som har konstant bra hy får en pytteliten finne och gör det till världens största grej, då känner man sig ju inte sådär jättesnygg när man sitter på andra sidan skärmen med acne på båda kinderna som suttit på min hy sen i somras… TACK!!! Du är så fin!!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Min hy har vart kaos länge nu! Kommer och går. Jag lovar att väldigt många har sämre hy än vad som syns. Bara smink hjälper ju massor. Du ser ju min bild till vänster.. 🤷🏼‍♀️ man kan luras hur mycket man vill. Kram!!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag använde inte bilden! Tog den bara för att. Så less bara! Att leverera online varje dag är fan svårt.

   1. H

    Jag tror dig men jag är inte heller avundsjuk.
    Men använd din “makt” som influencer! Visa oss hela sanningen! Kaoset bakom bilder, filmer, hemmet osv
    Jag hejar på dig! ❤️ Följt dig sedan Trondheim, bodde där samtidigt ett litet tag.
    Vill bara ge dig en stor, varm kram!!!

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     Ja jag får nog ändra mitt synsätt lite och släppa lite på prestationsångesten också. Ibland vill man bara ta en paus.. tack ♥️ kul att du hängt med så länge!

     1. Ninna

      Jag förstår dig helt, just ansiktet är ändå det som syns och klart man har komplex och vill att det ska vara någorlunda ok. Min lillebror har måttlig acne och har testat Jojobaolja nu i 2 veckor, huden har blivit så mycket bättre. Själv har jag använt det i 1 månad som dag-nattkräm. Köpte alltid Exuviance innan och kände att det räcker med alla dessa kemikalier. Läs på om jojobaolja, många vet inte om den och dess grymma egenskaper. 💗

Annons