PLAYMAKERS SÄSONG 4, premiär imorgon! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

PLAYMAKERS SÄSONG 4, premiär imorgon!

Vilken bloggtorka jag har alltså. Eller inspirationstorka över lag. Jag känner att jag vill helst bara ta ledigt nu över jul. Men det funkar ju inte riktigt så med detta yrket. Det ska filmas, fotas, instagramas, bloggas osv.

Hoppas inspirationen kommer tillbaka imorgon.. Något annat som händer imorgon, PREMIÄR AV PLAYMAKERS säsong 4. Helt plötsligt var det dags igen. Jag har typ glömt bort vad jag har filmat. Blir spännande i alla fall. Hoppas ni tycker det ska bli kul också! Det är ändå hårt jobb som ligger bakom, det ska ni veta.

I´m so bad to finding the inspiration to blog right now. Or to do anything at all. I just want to be off over christmas. But it doesn’t really work like that in this job. I have to film, take photos, instagram, blog and so on. 

I hope the inspiration will be back tomorrow.. Something that will be back tomorrow is PLAYMAKERS SEASON 4. Suddenly it´s time for the new season. I don’t even remember what I’ve been filming. Exciting! Hope you think its gonna be fun as well. It´s hard work behind it all. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons