Still trying to beat this hormonal acne – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Still trying to beat this hormonal acne

Kampen mot min hormonella acne fortsätter.. Har fått så otroligt mycket bra svar från alla följare på instagram. Jag bestämde mig för att testa p-piller för att få kontroll på hyn. Men jag fick sen ett DM från en följare om att hon hade fått en propp av just den sorten. Jag fick Yasmin utskrivet. Läkaren frågade såklart om proppar och sånt i familjen men där och då visste jag inte att min mamma haft blodproppar. Så jag kan inte fortsätta äta Yasmin.. Fick tips om denna salva från några av er. Så jag ska försöka få tag i den. Jag vill helst vara utan starka mediciner med en massa bieffekter man inte vill ha.

Någon av er som testat denna kräm?

I’m trying to win over my hormonal acne.. Not going that well thou. I´ve had so many great tips from my instagram followers. I decided to try birth control to get my skin under control. But then I got a DM from a follower about her getting a blood cloth from that pill. The doctor asked me about it of course, but I didn’t know then that my mum have had blood cloths. So I can´t take the pills. I got loads of girls saying that this cream is supposed to be good. So I’m gonna try and see if I can get that instead. I don’t want to eat strong medication. Just don’t want any side effects. 

Anyone tried this cream? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa

  Jag har provat Acnatac men fungerade inte superbra på mig. Om denna inte fungerar för dig vill jag tipsa om Duac, också en receptfri kräm som räddade min hy!
  Kram

 2. Stina

  Kolla in Acnegruppen på Facebook, du kan asmycket tips där 🙂 jag kör Acnatac nu och ser skillnad, tog dock tid (2 månader) och blev värre i början. En blir extremt torr så måste återfukta extremt mycket!

 3. Elin

  Hej, jag lider oxå av akne men har fått hjälp av aknespecialisten och deras produkter, vilket räddat min hy och mitt liv faktiskt. Testa dom! Jag har även en fråga om MSM tillskottet..äter du fortfarande det? För jag gjorde en tabbe och slutade med aknespecialisten och efter ett tag började jag äta MSM piller, vilket gjorde att jag fick jättestora akneutbrott. Känner igen mig och den aknen jag fick i dina bilder under den tid jag åt MSM.

 4. Charlotta

  Jag använde Acnatac mot acne vid 22 års ålder, efter en (nästan) finnfri tonårstid, helt fantastiskt för min hy!

 5. Sissel

  Jag använde Acnatac mot acne vid 22 års ålder, efter en (nästan) finnfri tonårstid, helt fantastiskt för min hy!

 6. Sofie

  Jag har också testat en hel del krämer, de brukar fungera för stunden. Tyvärr gick de inte till botten med problemen som medicin gjorde. Hoppas verkligen de funkar för dig!!

  1. Ninna

   Hej, allt som torkar ut huden förstör huden. Genom att torka ut svarar huden genom att producera mer talg= fett vilket bidrar till mer finnar. Så nej detta är inget man rekommenderar. Bästa är att gå till en hudläkare och kolla varför man får finnar o om det finns medicin man kan äta. Under tiden ska man se till att hålla huden fuktad. Jojobaolja är den olja som kikar vår egna talg mest. Den funkar på många som lidee acne. Läs på lite mer om den och testa. Ofast behöver inte huden massa krämer med kemikalier i.

 7. Ida

  Jag har testat krämen & den funkar superbra på min acne! Dock blir hyn väldigt torr av den så rekommenderar att använda årterfuktande kräm på morgonen om du applicerar denna på kvällen för att undvika torr hy! Lycka till 🙂

 8. Rebecca

  Jag vet att det är olika för alla men jag skaffade Jaydess spiral efter graviditeten. Och efter ett tag blev min hy mycket bättre som den var under graviditeten/amningen. Men ett tag var den hemsk.. men jag gav den en chans och är jätte nöjd nu. Sen började jag med Iduns hudprodukter. Jag har alltid haft problemhy men så bra som den är nu har den aldrig varit 😊

 9. Angelica

  Fick utskrivet acnatac mot min hormonella acne, den fungerade dock inte alls för mig… Då fick jag Epiduo utskrivet och det fungerade! Dock var den hemsk första månaden! Torkade ut hyn totalt, blev ganska röd, sved ordentligt och kändes som man blivit solbränd, men efter typ en månad gick det över, som att huden vande sig. Dock färgar den även textiler så ha inte fina eller mörka sängkläder när du sover för då bleks det:/ Men det är det enda som funkat på min acne, även om det tog tid:)

 10. Tess Björk

  Den krämen är sjukt bra. Min acne försvann på ett kick, ingen stark kräm med ger ett väldigt bra resultat.

 11. Wilma

  Testa Epiduo! Enda salvan som fungerade för mig och verkligen räddade min hy! Haft hormonell akne under hela min tonår. Enda biverkningen var torr hy. 🙂 Den är dock inte receptfri

 12. Viktoria

  Jag har tidigare fått en kräm som heter Skinoren utskrivet för min hormonacne och den funkade jättebra för mig 🙂
  Kram

 13. Moa

  Har provat den vid två tillfällen. Första gången (tonårsacne) funkade den bra och allt försvann och hölls bort även fast jag slutade med den, men nu några år senare när jag fått vuxenacne (är 23 nu) funkade den inte alls! Håller tummarna att den är bra för dig, själv kör jag dermapen tillsammans med produkter som min hudterapeut rekommenderade. Hoppas på resultat av det. Kram!

Annons