HAPPY CHRISTMAS ♥️🎄 – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

HAPPY CHRISTMAS ♥️🎄

Julfin vovve! Världens bästa hund ♥️

Älskar den här t-shirten. Sorry, not in the mood. Keep distance!

Älskar hur mycket Lexie älskar Geisha.

Nej hörni, det är dan före dopparedan. Jag känner mig så lycklig idag. Ända in i själen! Micke hade bara en snabb träning idag, så vi har bakat. Vi ska göra köttbullar. Sen ska vi på barnkalas ett tag senare ikväll. Sen hem och spela Bingolotto. MYSA SOM ALDRIG FÖRR. Micke är ledig imorgon, på självaste julafton. Alltså, tror inte ni förstår glädjen i det! Sen är han ledig halva juldagen. Innan han ska på hotell för matchen den 26. Men vet ni vad, jag ska försöka vara ledig också. Försöka slappna av och inte lägga för mycket tid på jobb. Jag kommer filma vår julafton. För det kommer jag göra varje år! Vill ha de fina minnena med barnen i framtiden. Ser inte det som jobb!

Jag vill bara önska er alla en underbar jul. Njut av vänner och familj. Ta hand om varandra och bjud in någon som du vet är ensam. Visa extra mycket kärlek! Jag känner bara att FAN VAD JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ och jag är så tacksam för att jag har min man och mina barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  God jul! tack för en underbar blogg.
  Jag, min man och vår dotter på 2,5 åker till Skottland i vår. Har du några tips på vad man inte får missa när man är i Glasgow? Skulle vara så uppskattat om du hade lite tips ❤️
  Kram

 2. Ellen

  God jul och ett gott nytt år!!
  Hoppas du och din familj får en helt galet mysig julafton (och halva juldagen😉) tillsammans. Och förresten var så kul att playmakers drog igång igen.
  Varma hälsningar från Sverige!!🎄🎅🏻🎁💗

 3. Gabriella M

  Hej Josefin <3

  God jul till dig och din fina familj. Måste också passa på att fråga varifrån din ursnygga t-shirt kommer ifrån, så galet snygg ju.

Annons