JBR – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

JBR

Vi åkte till marinan för middag och lite spel. Väldigt mysigt! Barnen fick en varsin nalle. Micke försökte vinna en stor på basket. Helt omöjligt! Han är ändå bra på basket, lång också. Vi köpte med oss godis hem från en svindyr godisaffär, haha. Det fanns ställen som gjorde namnhalsband på 10 minuter här. Men jag visste inte riktigt vilket namn jag ville ha så det blev inget. Kanske om vi åker dit igen. Frågan är vad man ska ha i så fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella Karlsson

    Jag ÄLSKAR tjejernas kjolar! Leopard är bästa mönstret <3 Har redan köpt en hel del leo-mönstrat till min kommande bebis. För mycket enligt min kille. Hur kan det ens bli för mycket leo?? 🙂

Annons