Last day in Dubai – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Last day in Dubai

Idag var vår sista dag här i Dubai. Lite ångest över att åka hem. Dels för att Micke stannar kvar en vecka så vi får åka hem ensamma. Känns ju extra tungt av den anledningen. Men jag är ändå rätt peppad på att komma igång ordentligt med jobb och hälsa. Jag har hittat en grön smoothie som ska vara väldigt bra för att rensa ur kroppen. Ska även börja göra juicer varje dag för att rensa ut. Det ska vara bra för hyn. Har inte tränat på så länge heller, så det ser jag verkligen fram emot att komma igång med igen. Känner mig svagare än på länge!

Nu ska jag ladda datorn så att jag kan redigera en video på flyget hem imorgon.

It was our last day here in Dubai today. A little bit of anxiety over that. Also because Mikael is staying and we are going home on our own. Extra tough for that reason. But I’m excited to get back to a lot of work and to work on my health. I have found a green smoothie that’s supposed to be very good to clean out your body. I’m also gonna start doing juices every day to detox. It´s supposed to be good for the skin. I haven’t been working out for a while either so I’m excited to get back into it. I’m feeling so weak. 

I´m gonna put my laptop on charge now so that I can edit a video on the flight home tomorrow. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Kemi Grenholm

    Men ge mig receptet på smoothisen:) 🙂 Här är ”jullovet” slut!!! Måste ta tag i livet och allt det medför. Vi kämpar in 2019 nu!

Annons