Back on track – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Back on track

Jag är shoppingsugen! Vill ha en oversize kavaj med hoodie under. Så snyggt!

Jag har kommit in i mitt hälsosammare liv nu. Första passet på gymmet igår, körde inte så hårt dock. Var tillbaka idag, gick på bandet i en timme. Tiden flög iväg, kollade först på youtube och sen pratade jag med min bästis ett tag på FaceTime. Sen kom min kompis och joinade så helt plötsligt hade jag gått i en timme. Sen körde vi lite styrka efter. Bra pass!

Men nu måste jag verkligen sova. Jag är så slut om kvällarna. Så fort barnen somnat så lägger jag mig i sängen.

I want to shop! Oversized blazer with a hoodie under, love. 

I’m back on track with my healthier life. First workout yesterday, back there today. Walked for an hour. Time flew by! First I watched youtube and then talked to my best friend on FaceTime and then my friend came to join the workout. After walking uphill for an hour we did some strength as well. A good workout! 

But now I have to sleep. I’m so tired in the evenings. As soon as the kids are sleeping I’m straight to bed. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons