I love you mummy – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I love you mummy

Alltså, jag kämpar på här. Men jag känner att den här veckan får gärna vara slut nu. Kan inte låta bli att önska och tänka på hur gärna jag hade velat vara i Sverige just nu. Hänga med min bästis och hennes bebis liksom. Drömmen. Men nu sitter jag här, vid mitt köksbord. Där jag allt för ofta sitter. Jag har i alla fall bokat vår nästa resa till Sverige. Vi åker om en månad! Då har barnen lov. Tror ni jag längtar eller?!

Igår började dagen sådär. Jag körde barnen till skolan, humöret fick jag kämpa med. Lexie sa något som gjorde mig ledsen, kanske för att jag hade en dålig start på dagen så det tog faktiskt på mig. Jag sa att det gjorde mig väldigt ledsen. Så vi sa hejdå utan att det kändes jättebra. Jag tror att det tog på henne också för hon förstod att det var fel. När jag hämtade henne så sa dem att hon hade frågat efter mig och vart ganska ledsen under dagen. Hon hade även gjort den teckningen, I love you mummy. Svårt att hålla tillbaka tårarna då alltså. Men jag åkte hem och hade möte med min livscoach Filippa. Kändes SÅ MYCKET bättre efter det.

Nu ska jag snart åka och hämta Lexie från Kindergarten och sen tillbaka en timme senare för att hämta Lucia. Geisha sitter och stirrar på mig så henne måste jag ta ut först.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Hej!
  Jag har kännt mig nedstämd, och ångestfylld princip varje dag sen ett tag tillbaka. Jag har precis slutat på ett jobb som jag ej trivts bra med. Jobbet i sig var inga problem men jag kände att jag inte levererade eller bidrog med någon positiv energi och kändes därför som att jag aldrig fick ut mitt rätta jag i jobbet. Jag har alltid varit en energisk och positiv person. Men jag vet inte om man bara har en dålig period eller om man behöver stöd från någon proffesionell? Hur vet man när man borde söka hjälp? Jag klarar av dagarna ,men jag har en ångest klump från att jag vaknar till att jag går och lägger mig. Älskar din blogg och din öppenhet kring psykisk ohälsa. Kram <3

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag tycker att du ska söka hjälp direkt! Ju tidigare desto bättre. Jag tycker att du ska ringa Kry. De har psykologer och du får tid snabbt. Sen kan du ta det därifrån. Jätteskönt sätt när du kan prata på videosamtal över telefonen. Det är lika bra att ta tag i det på en gång. För det är sån slöseri på tid att på dåligt! Man lever bara en gång ☺️ jag finns här om du behöver någon att prata med! Hoppas du mår bättre snart och att du hittar ett sätt som passar dig ♥️

 2. Sandra

  Åhhh, har inte egna barn men kan komma ihåg den känslan när min mamma blev ledsen för något man gjort eller sagt när jag var yngre. Men en bra lärdom för henne också 🙂 Och kämpa på, du är en krigare och så otroligt stark som kämpar på med allt! Stor kram till dig <3

Annons