Detox for better skin! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Detox for better skin!

Gårdagens juice! Innehåller 1 lime, 1 citron, 1 äpple, gurka, kale (vad är ens det på svenska? Orkar inte googla) och så lite mynta! Is i också så den blir kall.

Jag köpt en shot idag innan min ansiktsbehandling. Jag tog Cure Me Now! Jag kör all in på att detoxa inifrån nu.

Köpte en juice också. Oklart vad som va i! Massa bra i alla fall. Jag ska dricka en juice om dagen har jag bestämt mig för. Gör juicer hemma. Är ganska enkelt om man fryser in en del ingredienser så de inte blir gamla.

Idag var jag tillbaka och gjorde en ansiktsbehandling. Vi skrubbade, gjorde IPL på haka och panna. Vi bestämde oss även för att testa retinol. Det är den sista utvägen nu innan jag måste köra på någon medicinsk kur. För det är förmodligen inifrån, annars hade vi fått ordning på detta vid det här laget. Funkar inte detta så blir det nog roaccutan som sista alternativ. Är bara trött på detta. Tar alldeles för mycket tid och energi. Vill känna mig snygg!!!! Fräsch liksom. Va länge sen jag hade den känslan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Hej Josefin!
  Jag fick recomenderat att äta zinktabletter när jag var inne på ett apotek i Österrike. Köpte Zinktabletter där ( deras är starkare än vad vi har i Sverige) och det funkade på mig. Åt en tabllet varje kväll i 1 år. Det har verkligen hjälpt mig och idag äter jag inte alls kan få enstaka finnar men inte som förr. Hoppas detta kan vara ett tips till dig. Lycka till!

 2. Emelie

  Hej!
  Jag har haft problem med problemhy sen jag fyllde 20 (är nu 27). Har testat det mesta, inklusive roaccutan.
  Roaccutan kan ge hemska bieffekter och jag fick problem med min mage efter det, blev heller inte av med problemhyn.
  MEN, för mig har salvor som Duac och Acnatac med antibiotika funkat jättebra. Även en kräm som heter skinoren, som är utan antibiotika.
  Så mitt tips till dig är att testa salvorna innan du äter roacuttan. Vet hur jobbigt det är att som vuxen få problemhy och hur svårt det kan vara att hitta rätt medel för det, så hoppas jag kan vara till hjälp.
  Lycka till!! Kram

 3. Emma

  Hej Josefin.
  Tänkte ge ett litet tips, Jag vet inte om du testat detta redan men det verkar ha hjälpt många med sin acne. Sök på @celeryjuicebenefits på Instagram, Just selleri verkar vara väldigt bra på många olika plan.
  Kram

 4. Olivia

  Hej Josefin.
  Vet precis vad du går igenom. Det är fruktansvärt och tär verkligen på självkänslan. Men, jag är 26 år och har haft ordentliga problem med acne (då snackar vi inte små finnar utan mindre bölder), kring mun, haka och kinder sedan innan sommaren.
  Jag började med att få ordning på min mage, en obalanserad bakterieflora kan orsaka stora hudproblem. Nu har jag börjat med p-pillret Diane, som också nämndes här i kommentarerna, och en mildare behandlingskräm som heter Skinoren. På bara en vecka syns stora resultat. Använder också kollagentillskott som jag blandar i smoothies eller gröt. Kanske kan det vara något?
  Lycka till! Kram

 5. Emma

  Testa image skincare, den blåa serien som heter clear cell. Funkade för mig mot finnar, tycker den e toppen! Kram

 6. Lina O

  Jag förstår att många vill äta roaccotan just för att det funkar så pass bra!
  Mitt tips är att läs på ordentligt om alla biverkningar innan så du känner till alla dessa! Jag ha själv ätit det tidigare, det funkade mot min acne MEN den gjorde min väldigt sjuk. Mitt immunförsvar bröts ner totalt och jag blev otroligt sjuk även väldigt deprimerad som om jag minns rätt är en av de starka biverkningarna!

 7. Lina

  Jag förstår att många vill äta roaccotan just för att det funkar så pass bra!
  Mitt tips är att läs på ordentligt om alla biverkningar innan så du känner till alla dessa! Jag ha själv ätit det tidigare, det funkade mot min acne MEN den gjorde min väldigt sjuk. Mitt immunförsvar bröts ner totalt och jag blev otroligt sjuk även väldigt deprimerad som om jag minns rätt är en av de starka biverkningarna!

 8. Felicia

  jag vet att roaccutan funkar jättebra för vissa människor. men om du redan har mycket ångest behöver du veta att roaccutan kan göra den betydligt värre. jag har tyvärr upplevt detta, och jag önskar att jag aldrig började med medicinen. så tänk igenom ditt beslut otroligt noga och diskutera utförligt med din läkare. jag har fått ordning på min hud, som var mycket värre än din, utan roaccutan 😃

 9. Maria

  Hej, jag åt vid 25 års ålder i ca 6 månader isotretinoin vilket är ett samlingsnamn för Roaccutan tror jag. Fick inga större biverkningar förutom torr hud men det är bara att smörja med mjukgörande. Det är som sagt bara i några månader. 8 månader efter avslutad kur nu och har inte haft en finne sedan dess och inte ens en endaste pormask, inte heller någon finne vid mens. Då har jag ändå haft finnar sen tonåren. Värt absolut att testa, för mig var det lösningen efter att ha testat allt.:)
  Lycka till!! Du kommer på bukt på det!🤗

 10. Felicia

  Hej! Har haft problem med acne på hakan och runt munnen i fyra år, började när jag var 25 år. Testade tetralysal och jättestarka receptbelagda krämer. Krämerna förstörd tyvärr min hy och jag blev inte av med besvären för acnen kom tillbaka så fort jag slutade med en kur. Googlade och har nog läst varenda artikel som finns känns det som… OCH efter många artiklar och funderingar hittade jag acnebehandling med hjälp av ett p-piller som heter Diane. Det är främst en acnebehandling men fungerar som ett p-piller också. Det drar ned det manliga könshormonet i kroppen och har funkat SÅ bra för mig. Inte haft en enda finne sen jag började med dessa för ett år sedan, blir inte torr i hyn och inga andra biverkningar. Problemet kom som sagt inifrån och jag hade en hormonellrubbning i kroppen som krämer och antibiotika inte kunde påverka. Mitt tips är alltså att kolla om du kan få Diane utskrivet och testa det, kan ju vara värt innan en går på Roaccutan :): stort lycka till med allt :)!

 11. Siobhan

  I’ve struggled with acne for years and last year I went on roaccutane and it changed my life. I sent you a private message on insta about it it’s the best thing you’ll ever do. X

 12. Josefine

  Hej fina du, vet hur jobbigt det är med acne. Har själv kämpat i många år. Jag åt tetracyklin meda först i 6 månader, med synliga resultat efter bara några veckor. Efter min sex månaders kur kom acnen tillbaka och då åt jag 6 månader till. Idag är jag helt fri från acne. Visst jag får väl en finne eller två innan mensen men det är ju rätt vanligt. Tänkte bara tipsa om du inte hört talas om dom innan. Det är ju väldigt individuellt men för mig funkade det! Och det är ett läkemedel utan så mycket biverkningar.
  Hoppas det blir bättre! Kram

 13. Josefine

  Hej fina du, vet hur jobbigt det är med acne. Har själv kämpat i många år. Jag åt tetracyklin meda först i 6 månader, med synliga resultat efter bara några veckor. Efter min sex månaders kur kom acnen tillbaka och då åt jag 6 månader till. Idag är jag helt fri från acne. Visst jag får väl en finne eller två innan mensen men det är ju rätt vanligt. Tänkte bara tipsa om du inte hört talas om dom innan. Det är ju väldigt individuellt men för mig funkade det! Och det är ett läkemedel utan så mycket biverkningar.
  Lycka till! Kram

 14. Chris

  I had serious acne for 4-5 years tried everything possible roaccutaine was the best thing I done spots and acne were gone within a couple
  Of week there is a lot of side effects some serious some minor luckily enough i only suffered very dry skin which is maintainable

 15. Katta

  Hej! Vill bara skicka lite styrka och hopp till dig! Testade allt gällande produkter, behandlingar och piller för min akne hy. Fick för ca 1 år sedan roaccutan, jobbigt i början med torrhet osv. Men jag har världens bästa hudläkare som gav mig en exakt dos så biverkningarna har varit få! Hoppas du slipper medicinsk behandling men för mig var det det Enda som hjälpte. Mår så bra nu! Kram

 16. Hanna Josefsson

  Jag förstår dig, acne är jättejobbigt! Jag har precis påbörjat en roaccutan-behandling efter två omgångar med antibiotika, krämer, IPL, kemisk peeling osv utan resultat. Min hudterapeut samt hudläkare säger också att det kommer inifrån, annars hade man sett effekt för längesedan! Jag har tyvärr ingen acnebenägen hy som är oljig eller så heller, vilket gör det hela ännu mer konstigt! Mina problem sitter precis som dina, på hakan & runt munnen! Jag tror faktiskt att du ska ta hjälp utav roaccutan, det är inte så farligt för kroppen som många säger, mycket forskning har gjorts det senaste åren och det är det ändå som faktiskt hjälper folk med acne. Man lever bara en gång och då är det lika bra att njuta och få må bra, så ta hjälp!! Du är helt fantastiskt och förtjänar bara det bästa!

 17. Anna

  Hej
  För det första så är du jättevacker vare sig du har några finnar eller inte! Men jag vet att det är svårt att känna så själv ibland.. Jag hade precis som du utslag på haka och pannan (ser väldigt likt ut på bilderna du la upp) och provade allt i behandlingsväg känns det som… Provade även medicinska krämer och antibiotika i flera omgångar, men utan något hållbart resultat. Nu har jag ätit roaccutan (eller isotretinoin som det heter här i Sverige) sedan i juni och alla mina besvär är som bortblåsta. Har hy som en persika som min hudläkare sa sist jag va där. Är jättenöjd! Har ätit en ganska låg dos under längre tid och på så vis sluppit de flesta biverkningarna. Det enda jag ångrar är att jag inte började med denna medicinen tidigare för den har givit mig så mycket mer självförtroende när jag slipper min krånglande hy.
  Lycka till!

 18. Linda

  Heja dig ❤️
  Vet hur det är, bråkat med min hy sen 15 år tillbaka. Och som du säger, man känner sig aldrig snygg och fräsch.
  Har du provat acnatac? Ätit den klassiska tetralysal kuren?
  Är i valet och kvalet om jag ska äta roaccutan. Jag är lite skraj för alla biverkningar 🙁
  Kram

Annons