We have decided on the colour of the front door! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

We have decided on the colour of the front door!

Vi har bestämt oss! Det har varit så många stora beslut som måste tas. Jag har gått in med inställningen att vi ska våga lite. Så det gör vi nu! När vi har chansen att bestämma själva och göra något unikt så tycker jag att vi ska göra det. Vi bestämde oss för att köra på röd ytterdörr. Hur dörren kommer se ut ser ni uppe till vänster. En dubbeldörr med fönster på sidorna. Så det blir den dörren fast i färgen på den röda dörren. Sen kommer vi ha svarta detaljer till den. Ett svart lejonhuvud, sååå fint. svart handtag som funkar bra till larmet och så ska jag försöka hitta en svart ringklocka. Det kanske blir den ovan.

We have decided now! It´s been hard though, with all the big decisions. But I felt like we need go outside the box. When we have the chance to do something special I think we should. So we went for a red front door. The door we are going to have is the one up to the left, a double door with windows on the sides. But in the colour red which is on that red door. Then we are going to go for black details. A black lion head, its so nice!! Black handle which goes perfect with the alarm on the house and I’m gonna try and find a nice black door bell. Might go for the one in the pic. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons