More interior plans and the new colour of our windows! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

More interior plans and the new colour of our windows!

Vi var ju i valet och kvalet om vi skulle köra på vita eller svarta fönster på insidan av huset. Det är svårt med alla val. Många hade nog gått för vita fönster. Men vi har så stora ytor och högt i tak. Så vi kände för att våga lite, vi körde därför på svarta fönster på insidan. Här ovan ser ni ett av de nya fönstren. Jag tänker att fönstret ska vara svart, sen allt runtomkring blir grått. Tror vi kommer köra på samma nyans på listerna som vi har i köket. Så att vi får en helhet i huset. Vi vet också att just den nyansen passar bra till alla rum med de färgerna på väggarna.

Här ovan ser ni lite inspiration på grå lister och dörrar. Jag vill ha höga lister som är ungefär 40 cm. Tror nog att vi gör egna för det va rätt dyrt att köpa. Har ni tips på vart man hittar höga lister så dela gärna med er.

 

Till vänster här ovan ser ni ett elementskydd som jag vill ha i vår hall. Där har vi ett element och att då ha ett skydd först och sen en inbyggd hylla över hade vart perfekt. För att ta vara på höjden! På bilden till höger ser ni en del av vårt hotellrum i Dubai. Där jag insåg att detta är något jag vill ha hemma hos oss. Jag vill ha en jättestor spegel i hallen som är fast på väggen, med lister runt. Så den är en del av väggen och inte hänger löst på bara. Så vill jag sätta lister på väggen i resten av hallen också. Jag har så mycket idéer i mitt huvud, kliar i mina fingrar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Jag är säkert absolut sist på bollen, meeeen jag satte på playmakers idag. Och det var ju naturligtvis hur kul som helst, hoppade dock första säsongen för hockey är tyvärr inte min grej.
  Spelar ingen roll, jag ville så gärna bara skriva till dig efter att ha sett massa avsnitt.
  Har själv tre barn, tre killar så jag hinner egentligen inte alls tid eller ro att plöja serier innan de lagt sig..
  Jag kände så mycket med dig och din relation med dina föräldrar. Jag tycker du är för det första väldigt modig som pratar om det. Plus att jag ville bara säga att du inte är ensam att vara långt borta ifrån dina föräldrar och att de inte bryr sig. Men det är deras förlust som du säger. Skapa din egna lilla familj och sörj att du inte har det så som du tänkt dig, men sedan är det bara att skita i det..

  Hejja dig! Jag förstår att trots alla pengar så är det skit att vara långt borta från alla.

  PS vi valde svarta fönster och har inte ångrat en sekund! Blir som att naturen utanför är inramad ❤️

 2. Jessica Samuelsson

  Jag är säkert absolut sist på bollen, meeeen jag satte på playmakers idag. Och det var ju naturligtvis hur kul som helst, hoppade dock första säsongen för hockey är tyvärr inte min grej.
  Spelar ingen roll, jag ville så gärna bara skriva till dig efter att ha sett massa avsnitt.
  Har själv tre barn, tre killar så jag hinner egentligen inte alls tid eller ro att plöja serier innan de lagt sig..
  Jag kände så mycket med dig och din relation med dina föräldrar. Jag tycker du är för det första väldigt modig som pratar om det. Plus att jag ville bara säga att du inte är ensam att vara långt borta ifrån dina föräldrar och att de inte bryr sig. Men det är deras förlust som du säger. Skapa din egna lilla familj och sörj att du inte har det så som du tänkt dig, men sedan är det bara att skita i det..

  Hejja dig! Jag förstår att trots alla pengar så är det skit att vara långt borta från alla.

  PS vi valde svarta fönster och har inte ångrat en sekund! Blir som att naturen utanför är inramad ❤️

 3. Emma

  Det är rätt vanligt att man köper två lister och sätter på varandra. Tänk dig en rätt clean och sen en med lite profil på.

Annons