What I’m trying for my skin now and the results after 1 week. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

What I’m trying for my skin now and the results after 1 week.

En liten uppdatering om hur det går för min hy. Jag vet att många söker efter en lösning och allt funkar olika för alla. Jag började testa retinol som är 1% för en vecka sedan. På fredagen, så här är till vänster är en bild på söndag morgon.. Tog några dagar för min hy att vänja sig och den var VÄLDIGT torr första dagarna. Värre blev det efter att jag tagit den bilden. Men det är ju så retinol funkar, den ska torka ut all akne. Till höger ser ni min hy idag! Fortfarande torr, men det är absolut bättre.

A little update about my skin. I know that loads of you are looking for the answer to get clear skin. What works is different for everyone. But I started with 1% retinol last week. On the Friday. The left picture is from last weekend, Sunday morning. It took a few days to get used to the retinol and it was VERY dry the first few days. It got worse after this picture as well. But that’s how retinol works, its supposed to dry the acne out. To the right you see my skin today! Still dry, but its better than a week ago. 

Så just nu använder jag den här krämen varje kväll. Det har jag gjort i 2 dagar nu. Så det ska jag fortsätta med. Det är en kräm för akne som Micke köpte med sig från Dubai, där var den receptfri. Tror den finns här men på recept. Den ska i alla fall vara väldigt bra, så vi får se hur det går med den. Tanken är att jag kör den 6 kvällar i veckan och retinol 1. Retinol är starkt så det ska man inte använda för ofta. Beroende på hur stark % man har.

So right now I’m using this cream before I go to bed. I’ve been using that one for 2 days now. It´s a cream for acne that Mikael got for me in Dubai. It´s not on prescription there. Which I think it is here. It´s supposed to be very good, so we’ll see how it goes. The plan is that I use this 6 nights a week and the retinol 1 night. Retinol is strong so you shouldn’t use it too often. Depending on the % you have. 

 

Jag har även börjat dricka sellerijuice varje morgon. På tom mage! Sen ska man helst vänta 15 minuter innan man dricker/äter något annat. Det är inte gott! Jag dricker med sugrör och håller för näsan. Jag måste öka mängden dock, för jag dricker inte så mycket som man ska. Men jag har gjort de i ett par dagar nu. Så jag får öka successivt. Man ska helst dricka den ren, bara selleri. Ingen is heller. Drick den direkt du pressat den.

I´ve also started to drink celery juice every morning. On empty stomach! You should wait 15 minutes before you drink or eat anything else. It´s not nice tbh. I drink it with a straw holding my nose. I need to drink more of it thou, I don’t drink as much as you should. But I’ve been drinking a few days now. I need to increase the amount slowly. You should drink it as it is, just celery. No ice either. Straight after you’ve done it! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Heja dig för att du delar med dig! Du är en sån inspiration!
    Jag har själv haft problem med hyn i stort sett hela mitt vuxna liv. Undantaget graviditet då min hy har varit perfekt (så perfekt den kan bli med alla gamla ärr…) men man kan ju inte vara gravid hela tiden… haha 😀

Annons