“Jag får nästan ont i magen när jag ser dig. Du verkar på nåt vis så olycklig. Dom andra tjejerna är så positiva medan du verkar tvärtom.” – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

“Jag får nästan ont i magen när jag ser dig. Du verkar på nåt vis så olycklig. Dom andra tjejerna är så positiva medan du verkar tvärtom.”

Jag har kollat några avsnitt på Playmakers o jag får nästan ont i magen när jag ser dig. Du verkar på nåt vis så olycklig. Dom andra tjejerna är så positiva medan du verkar tvärtom. Kan det kanske bero på att du varit med längre. Hoppas du kommer må så mycket bättre när ni flyttar hem igen. Du verkar vara en toppen mamma och ser så bra ut. Kram

Jag tänkte att jag svarar på denna kommentar i ett inlägg. För att jag kan känna samma sak. Ibland blir det för mycket fokus på det negativa från min sida. Men jag är en av tjejerna som har haft en depression och vart öppen om det. Så det är något som de vill lyfta i programmet. Men det blir ju lätt att jag blir den “deprimerade & negativa”. Men samtidigt så är det ju ett väldigt viktigt ämne att lyfta upp. Så jag gör det mer än gärna. Men det är ju inte den jag är! Jag går inte runt och är olycklig hela tiden. Jag känner själv att jag är trött på att prata om det ibland. Att prata om depression och om hur mycket min man är borta. Men samtidigt så är ju programmet om vårt liv, så då är det ju bara så det blir.

Jag såg precis dagens avsnitt av Playmakers. Har ni sett det än? Men jag förstår vad hon syftar på, om att de andra är positiva och jag inte, haha. Eftersom att jag var den som drog upp det negativa med att leva det här livet samtidigt som de andra tjejerna sa det positiva. Men man ska också veta att även fast vi alla lever liknande liv så är våra liv väldigt olika.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi Abrisius

  Hej Josefin!
  Tar mig friheten att skriva mina tankar kring ditt inlägg.
  Jag är en av dem som (under en lång influensa) hittade serien Playmakers på Tv4Play. Fastnade för serien då jag tycker att MÄNNISKOR är så himla spännande. Att se vad man väljer att både porträttera sig själv med men också vad själva produktionen lagt för vikt vid ens karaktär.
  Nu är jag fullt medveten om att jag ser en bild av dig som är en tv-produktion – men jag får ändå känslan av att den är rätt nära dig …eller? Det jag känner kring dig är att du blivit framställd med ett väldigt fint värde. Att du även får stå för att vara en mamma befriad från massor av tillrättalagda fördomar – och det är SÅ SKÖNT att se!!
  Jag tycker att du är vackert generös som väljer att dela med dig av både ljus och mörker i ditt liv. Att du skulle vara negativ eller olycklig ser jag bara för att du är öppen med dina känslor!! Just blandningen av högt och lågt tror jag gör att din insats i programmet blir oerhört värdefullt. Att ge igenkänning till andra som också befinner sig i liknande situationer kan ge tillhörighetskänsla och kanske till och med lösningar på massor av funderingar.
  Att inte allt är tillrättalagt och fixat överallt gör det så mycket mera intressant att kolla på som i kontrast till världen av Insta, Fejjan och Real Housewivesprogrammen 😉 Det känns som att folk generellt börjar inse att det kostar en hel del att leva dessa ”fasad-liv”…och det är viktigt att starka kvinnor som du vågar visa upp det!
  Jag är säker på att redaktionen insett att din öppenhet till skillnad från många andra program där allt är så himla ”HAPPY GO LUCKY” är VIKTIG och därför läggs det fokus på det. Av allt som filmats till era program så kan ju ändå bara en bråkdel vara med.
  Min förhoppning är att du är stolt över att du vågar dela med dig. Att du får massor av härliga och tacksamma ord till dig över det. Dessutom hoppas jag att det gör dig starkare i känslan om vart du befinner dig inom dig själv.
  Nuuuu skickar jag massor av LIVSGLITTER från mig till dig och alla som behöver KRAAAMAR så här en fredag mitt i livet… KRAAAAM
  Mimmi Abrisius

 2. Sara

  Tycker du är roligast att följa just för att du känns så genuin och äkta! Du verkar vara en toppentjej och mamma!

 3. Li

  Uppskattar att du är den du är och du är den som känns mest äkta! Ffa en av de andra tjejerna är såå positiv jämt att jag inte kan låta bli att störa mig på det. Du känns mer transparent och ärlig.

 4. Carro

  Älskar att du är så äkta och inte hymlar med saker. Jag har själv depression och ibland är det så skönt att få läsa om att man inte är ensam.

 5. Cecilia

  Jag vill bara säga att jag beundrar din ärlighet i programmet! Är själv i samma sits med elitidrottande man och en bebis på fyra månader och det är ingen dans på rosor! Fortsätt att visa verkligheten, det om något tycker jag gör att stämpeln fotbollsfru försvinner och att du som människa kommer fram. Heja dig, du är fantastisk!!

 6. Lina

  Skulle absolut inte säga att du är negativ. Du är ärlig & uppriktig. Om man har sett alla avsnitt & följer dig på sociala medier så får man uppfattningen om att du är en varm, kärleksfull & glad person. Sen tycker jag att det är jätte stort att du är öppen med din tidigare deppresion, då många kanske inte vågar men kanske vågar öppna upp sig & prata om det. Du är en otroligt stort inspiration för mig & en riktigt toppklass av mamma. En sann förebild

 7. Lina

  Skulle absolut inte säga att du är negativ. Du är ärlig & uppriktig. Om man har sett alla avsnitt & följer dig på sociala medier så får man uppfattningen om att du är en varm, kärleksfull & glad person. Sen tycker jag att det är jätte stort att du är öppen med din tidigare deppresion, då många kanske inte vågar men kanske vågar öppna upp sig & prata om det. Du är en otroligt stort inspiration för mig & en riktigt toppklass av mamma. En sann förebild 🖤

 8. Sandra

  Du känns så genuin och jag gillar dina stunder i playmakers väldigt mycket. Ni är grymma som tillåter oss få se en liten del av ert liv.

 9. M

  Negativ skulle jag inte säga men jag tycker att du ser olycklig ut! Nästan alltid pratar du om att du är ensam och att du gör allt själv. Vilket jag verkligen förstår är jobbigt. Men känns lite som att du är olycklig och lite bitter över att du ”offrar” ditt liv och din psykiska hälsa på Mikaels karriär.

 10. Martina

  Du är så otroligt stark Josefin ❤️❤️ Att vara så öppen och ärlig som du är kring detta ämne är så viktigt!! Du är en stor förebild

 11. AnnCatrin

  Jag måste säga att jag blir precis tvärtom, just för att du känns så äkta och “vanlig”! Livet är inte ett rosa-skimrigt moln hela tiden så jag tycker det är jättebra att du delar med dig utav det tuffa du och säkert din familj också gått igenom i och med din depression. Du inspirerar på så många plan, här på bloggen men också när jag ser din kämpar-glöd genom TV-rutan och Playmakers – keep up the good work!

 12. Madelene

  Jag tycker det är bra att du vågar stå på dig och berättar om de positiva OCH negativa sidorna med ert liv och även att du vågar prata öppet om din depression. Ni är människor precis som alla andra, klart det finns dagar som är bra och även dagar som är mindre bra. Bara för att man lever ett liv i offentligheten så måste man få lov att må dåligt också. Du är grym och jag tycker att dina klipp från playmakers är de bästa.

 13. Vicky

  Du är bäst i playmakers!! Du är äkta vara. Du är beviset på att lycka inte kan köpas för pengar. Du är ensam med två barn det är inte de flesta av de andra deltagarna.. 1 barn är inget att jämföra mot när du har 2. Alla dina behov ställs åt sidan för att du med glädje fyller dina små. Men man måste få va ledsen och känna sig ensam och jag tycker att du visar att du saknar Micke och du bryr dig inte om pengar utan längtar tills ni ska få vara tillsammans. Vi måste prata om psykisk ohälsa för att det är okej att må dålig!!! Be inte om ursäkt Josefin!! Vi är många fler som älskar din öppenhet och känner igen oss. Du stöttar oss andra att känna oss mindre ensamma med att må skit ibland! Mvh någonsomälskarattsedigiplaymakers

 14. Valentina

  Min uppfattning av dig i programmet är att du är öppen, jordnära och genuint äkta. Livet är inte en dans på rosor och jag tycker det är fint att du inte försöker glorifiera det liv ni lever. Kram♥️

 15. Valentina

  Min uppfattning av dig i programmet är att du är öppen och genuint äkta. Livet är inte en dans på rosor och jag tycker det är fint att du inte försöker glorifiera det liv ni lever. Kram♥️

 16. Helen

  Fina Josefin! Jag vill att du är precis som du är, det är superviktigt. Du inspirerar massor och är en förebild för många, inklusive mig själv. Stor kram till dig för en fantastisk blogg, insats och prestation i Playmakers. 😉

 17. Amanda

  Det är dumt att jämföra, ni alla som är med har ju olika personligheter och olika erfarenheter! Jag upplever snarare att du har ett lugn som dem andra tjejerna kanske inte har. Älskar att du vågar dela med dig av det som inte alltid är så lätt, oavsett om det är mående eller annat. Det är fint och hjälpsamt att du orkar prata om det. Tack från mig och säkerligen många andra tjejer!

 18. Katrin

  Åh, jag blir ledsen av att någon skriver såhär. Inte för att det på något sätt skulle vara fel att må olika, men jag är helt övertygad om att det är du som är mest öppen med det som för de flesta är LIVET. Vardagspussel, glädje, sorg, upp och ner. Vad är egentligen att vara lycklig kontra olycklig? Jag älskar att se dig i rutan, för att du ger en nyanserad bild av ämnen som många brottas med. Och dina barn! Varje gång jag ser din familj så känner jag bara ÅH JAG VILL HA FAMILJ NU OCH JAG VILL HA PRECIS SÅDÄR HÄRLIGA UNGAR!

 19. Johanna

  Och jag upplever dig som den mest ”vanliga”. Jag kan relatera till dig inte dom andra. Du är jordnära, naturlig, en vanlig tjej 😊 positivt menat alltså.
  Jag blir glad när det är din tur i rutan och dina tjejer är så fina!
  Sammanfattat, du är Grym! ♥️

 20. Emma

  Jag tycker det alltid är så befriande och skönt när det är ”din tur” i playmakers! Livet är långt ifrån perfekt och ibland mår man bättre eller sämre. Att bara höra människor prata om hur bra livet är då, ne då jag bara ångest. De är därför jag också älskar (dina goa vänner) sanna och majas poddcast. Inget liv är perfekt oavsett land du bor i eller hur mycket pengar du har på kontot och jag tycker det är så skönt att höra! Precis vad man behöver i dagen samhälle med alla instagramperfekta liv. Heja dig! <3

 21. Maria

  Nej jag håller inte alls med om att du är negativ! Det jag ser är din kärlek till din familj och du vill att ni alla fyra är tillsammans så mycket som möjligt!❤️ Du berättar och öppnar upp dig för oss alla om ditt mående och det är en stor styrka och jag tycker du är en fantastisk förebild för många! Kram från Maria🤗

 22. Sara

  Håller med andra kommentarer att du känns mest äkta av alla i programmet och det är sjukt intressant och framför allt viktigt att du vågar prata om baksidan av livet ni lever. Tycker du ska fortsätta vara den du är och jag tycker inte du verkar vara en deppig person, men vi alla har ju toppar och dalar ❤️

 23. Annie

  Jag tycker att du är fantastiskt stark. Det är starkt av dig att våga visa alla livets sidor, och jag tänker att det är viktigt att man får en helhet. Tycker att du ska vara så stolt över dig själv, det är inte alla som hade klarat det livet. Så kramar och stryka, du är fantastisk.

 24. Jonna

  Nej jag tycker du är fantastisk och så fin som vågar visa de mindre glammiga sidorna av livet, men även dom fina! Så befriande och inspirerande <3

 25. S

  Jag älskar att du delar med dig av din vardag!!!! Min syster lever med en proffsidrottare och alla runt omkring verkar tro att så länge man har pengar är allting bra. Och så är det inte och jag älskar att du också visar det!! Pengar är inte allt!! Jag vill istället spola över dom som är löjligt postitiva och allt bara är bra. Keep up the good work!!

 26. Sandra

  Jag verkligen älskar att du är så ärlig och vågar prata om ett såpass viktigt ämne. Har precis som du lidit av depression och har det fortfarande i perioder väldigt jobbigt. Jag finner stöd i sådana ärliga människor som du, som visar att alla människor har sina bekymmer, och alla mår långt ifrån bra. Tack för att du är du<3

 27. Sofie

  Onödig kommentar kan jag känna. Jag tänker tvärtom.. du är den som ger mig mest i programmet, du ger mig verkligheten svart på vitt. Jag vill se allt, inte bara det glamorösa och fluffiga. Sluta aldrig vara du. Jag inspireras så mycket av dig. Puss & kram ❤️

 28. Izabelle

  Smått okänslig kommentar.. Jag följer mycket hellre tjej som är ärlig med sitt mående och nedstämd emellanåt, än en tjej som är glad men bara på låtsas.

  Tro fasen att det är tufft att leva ditt liv. Annat vore konstigt. Men du är fantastiskt stark!

  Heja dig! 😍

 29. Izabelle

  Smått okänslig kommentar tycker jag.. Jag följer mycket hellre tjej som är ärlig med sitt mående och nedstämd emellanåt, än en tjej som är glad men bara på låtsas.

  Tro fasen att det är tufft att leva ditt liv. Annat vore konstigt. Men du är fantastiskt stark!

  Heja dig! 😍

 30. Sara

  Du är den person man kan relatera till mest. Att bara för att era män är kända och antagligen drar in skaplig sudd till kassan så är livet som det är, oavsätt vart man bor och stl på plånbok. En riktig skit dag eller en depression kan drabba alla är vad jag menar. Skönt att se en mänsklig känd person 💪🏻👍🏻

 31. Jessica

  Jag tycker bäst om att se dig och ditt liv. Brukar spola fram till klippen om dig. Du känns äkta och ärlig! Inte negativ utan ärlig! Livet är inte alltid fantastiskt! Psykiskohälsa måste lyftas mer och du gör det fantastiskt!

 32. Jessica

  Det jag uppskattar med din blogg & din medverkan i playmakers är just att du känns ”precis som alla andra”. Vissa dagar är bra, andra inte. Vissa dagar är du trött på att Micke är borta, andra dagar känns det okej. Jag uppskattar att du visar alla sidor, det är något som jag är ute efter i sociala medier & på tv. Du är grym Josefin, hoppas du vet det! Massa kärlek ❤️

 33. Emma

  Tidigare idag var jag påväg att skriva en kommentar men fann inte orden. Men efter denna kommentar vill jag försöka säga. Jag tittar bara på playmakers på grund av dig. Jag tycker du känns som en äkta genuin kvinna/Mamma. Jag kan förstå din längtan att din man ska vara hemma, ni ska ha familjetid tillsammans. Du är ärlig och jag beundrar dig att du berättar som det är, hur du känner och hur du mår. ♡

 34. Isabella

  Alltså! Du är så härlig och ärlig, och man märker så väl hur mycket du älskar dina fina barn och ert familjeliv – men det är klart att det är ensamt ibland och att man saknar Sverige och att allt inte är rosenrött hela tiden. Tycker inte att du ska “försvara” dig för att du är negativ. Tycker det positiva syns väldigt väl i dig också och älskar att vi får följa med på en liten del av er resa. 🙂

 35. Alexandra von Benzon

  Men alltså!!!!😅

  Jag kollar på playmakers pga dig,
  Inget negativt om någon annan, oxå fantastiska tjejer! Men jag gillar att du är sårbar, öppen och visar ert liv ”utan filter”. Du känns levande och mänsklig och otroligt modig som vågar blotta dina känslor.
  Absolut, du berättar om ditt mående MEN du visar alla som känner som du att man KAN leva, man kan skratta, man kan ha familj trots att du kämpar med oro. DET är fantastiskt!!!!
  Tack för din uppriktighet (o all inspo kläd/inredningsväg) puss!

Annons