Breakfast date – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Breakfast date

Micke hade sen träning idag pga match igår kväll. Så vi hann med en frukost tillsammans. Det här är något jag blev sugen på att göra, som på bilden ovan. Bygga in tavlan i väggen. Jag vill bygga in allt i väggen nu, haha.

Är taggad på fredag imorgon. Har lämnat in min ring som de skulle förstora och den ska vara klar imorgon. Tänkte även göra en vlogg imorgon, det är dags. Har tänkt göra en kul grej! Något jag velat göra ett tag. Ett tag för mig innebär några dagar… hehe!

Mikael had late training today, after playing late last night. So we had a breakfast together. This is something that I want to do, get the painting as a part of the wall. I want to it with everything now, haha. 

I’m excited for Friday tomorrow. I’ve had my ring in to get bigger. Hope it will be done tomorrow. I was also planning on doing a vlog tomorrow, its time. I have a fun thing planned! Something I´ve been thinking of doing for a while. A while for me is a few days…. hehe! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons