I feel like I’ve found my creativity again! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

I feel like I’ve found my creativity again!

Alltså, jag ÄLSKAR dessa byxor och jacka från zara. Jag har hittat tillbaka till kreativiteten igen och det märks tydligt på mig. Hur jag mår. Den känslan det ger mig är så härlig! Jag pratade om det med min livscoach. Att när jag tar action så mår jag som bäst! Vilket jag måste komma ihåg och påminna mig själv om. Blir jag låg så måste jag agera.

Bara det här med kläderna. Jag älskar ju att uttrycka mig i min klädstil. Men jag hade tappat det ett tag. Saker som jag köpt för att jag tänkte att jag borde klä mig lite annorlunda, lite mer feminint. Men det är ju inte jag. När jag rensade min garderob nu så insåg jag hur lost jag varit ett tag. Köpt saker som inte alls är jag! Så det var så skönt att rensa ut.

I LOVE these trousers and jacket from Zara. I’ve found my creativity again and I can really feel it. That feelings is the best! I talked about that with my life coach. That its when I take action what I’m feeling the best. So I need to remind myself about that when I’m feeling down. 

I love to express myself with how I dress. But I did loose it there for a while. I bought clothes that I felt like I should get, to dress more feminine. But that’s not me. So now that I did a big clear out in my closet I realized how lost I’ve been for a while. Bought stuff that’s so not me! So it was nice to clear out. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Jättesnygg outfit! Jag tycker ofta du har riktigt coola och snygga kläder och vill gärna köpa liknande, men sen kommer jag på mig själv att det kanske inte är min stil men att jag önskar att det var! Jag försöker själv “hitta” min stil på något vis efter alldeles för många år på universitetet, graviditet, amning och nu börjat jobba inom ett nytt yrke. Jättesvårt tycker jag då jag under sista terminen på universitetet gick upp en del i vikt då jag satt still dygnet runt i princip. Men det kommer nog, och jag får väl prova mig fram. Men jättesnyggt är det på dig! 😀

 2. Maria

  Vet precis känslan… 😕Har oxå varit nere i avgrunden och vänt, och kämpar än idag med panik mm som bara kan komma. Jag bestämde mig förra året när läkare sa att jag “hade nog lite högre blodtryck än vad jag borde ” ta tag i mig själv och anmälde mig till Yoga och sen helt plötsligt gick jag en Yoga Teacher Training utbildning!! Galet!
  Nu är min dröm att ha små grupper och privat där vi fokuserar på det som jag är “bra” på , depression, ångest, panik mm.
  Garderoben känner jag oxå igen. NU börjar jag klä mig som mig – Maria 💜
  Mår inte jag bra är jag en dålig Maria, mamma och fru.
  Kämpa på, och fram med alla dina härliga kläder! Kram från Zürich 😀