Healthy juice – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Healthy juice

Jag har blivit förkyld. Känns liksom som att man är förkyld i hela huvudet. Jag nyser mest dock. Så jag tänker typ att det kan vara lite för min nya piercing, Det är ju en pinne där inne som stör! Jag gjorde mig en juice vid lunch, mycket selleri, ett äpple och en citron. Jag har så svårt med att dricka ren selleri. Så jag blandar ibland, bättre än inget.

Har ni testat att dricka sellerijuice?

I have a cold. It’s like it’s in my whole head. So annoying! I’m mostly sneezing thou. So it might be because of my new piercing as well. It tickles in there! I made a juice at lunch time today. Loads of celery, one apple and one lemon. I have a hard time drinking celery juice as it is. So I mix sometimes. Better than nothing!

Have you tried drinking celery juice?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Suss

    Jag provade ren sellerijuice på fastande mage 30 min innan frukost och jag måste säga att man liksom piggnade till. Har lite oro och ångest emellanåt och vill prova och se om den stillades. Dessvärre fick minstingen i familjen magsjuka i Lördags och i Tisdagskväll var det min ”tur”. Så har ett litet uppehåll medan jag mår lite illa och kommer på banan igen. Vill inte koppla illamående till sellerin då den inte är supergod precis som du skrev. Startar igen när jag mår bättre.
    Tycker om din blogg. Ärlig, mysig, intressant och geniun. 🤗

Annons