Simple, but special! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Simple, but special!

Jag satt på pinterest och kollade inspiration till vad jag ska göra för naglar nästa vecka. Jag är sugen på något sånt här! Enkelt, men speciellt. Har fastnat för att jag klarlack men ändå med något speciellt. Så vi får se om det blir det här!

Förstår ni att jag och barnen faktiskt åker till Sverige om 1 vecka? Barnen har lov från skolan så då passar vi på att åka hem. Jag LÄNGTAR!!!

I was looking at pinterest for inspiration for my nails. I’m getting them done next week. I want something like this! Simple, but special. I really like the clear look now. But still with something extra. So we´ll see if this is what I´ll go for. 

Can’t believe me and the kids are going to Sweden next week! It´s a break in school so we are going then. Can’t wait! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons