En stressfri, ostörd semester i solen! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

En stressfri, ostörd semester i solen!

I annonssamarbete med Novasol

Vi har vart på en hel del olika semestrar i olika länder. När vi åker på semester så vill vi fokusera på oss, att bara få vara tillsammans. Därför har en av våra bästa semestrar vart när vi har hyrt hus och får vara tillsammans bara vi. Att få vara ostörd på semestern är så skönt! Dessutom blir det ingen stress på morgonen ned till poolen, för att få en solstol som ligger bra till. Vi alla har nog känt av den stressen på semestern?! Vi har även hyrt hus i Portugal en gång, med ett gäng vänner! Det vill jag verkligen göra igen. Ett hus i solen, med människor som du tycker om. Kan inte bli bättre!

Hos NOVASOL kan du välja bland 50.000 semesterbostäder i 28 länder. Där finns allt från stugor i Sverige till hus och lägenheter utomlands som t.ex. Portugal, Grekland och Kroatien (vill man hyra hus i Kroatien finns nästan 9000 boenden att välja mellan.) Dessutom har alla besökts av NOVASOL innan de tagits in i utbudet. Ta med era vänner eller hela stora familjen och hyr ett hus. Skapa fina minnen tillsammans!

Inne hos Loppi.se kan ni tävla om en weekend via Novasol, hur bra? Gå in HÄR för att delta!

Alltså kolla här, ett hus i Grekland. Drömmen!! Hit åker jag gärna, NU.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons