Livingroom – BEFORE & NOW! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Livingroom – BEFORE & NOW!

Okej hörni. Det här gör mig tårögd! Så fruktansvärt nöjd och glad. De svarta fönstren mot det ljusa golvet. Wow! Det blev bättre än vad jag ens tänkte från början. Sen är det elementskydd och lister kvar. Planen är att listerna och elementskydden ska vara mörkgrå. Vi får se, jag ska allt sånt nästa vecka. Jag kommer ha en hel del att göra nästa vecka, det är en sak som är säker.

Är ni redo för inredningsbombning från och med nu? Hehe!

Ok guys. This gives me tears in my eyes! I’m so freaking happy. The black windows to the light floor. Wow! Better than I first thought. Just need trims and radiator cover fixed. The plan is that it will be in a dark grey colour. We will see, I’m gonna get that picked next week. I´ll have loads of stuff to get done next week. That’s for sure! 

Are you ready for loads of interior here on the blog from now on? Hehe! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons