I need neon! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I need neon!

Jag är i behov av en eller två neonskyltar! Jag vill ha en med text och en i något motiv. Har så mycket idéer i mitt huvud nu. Men jag vet inte riktigt vart man ska hitta dessa. Ni får gärna tipsa om ni vet någon som säljer! Det är så svårt att välja vilken text man vill ha bara. Man kan ju göra egen!

I need a neon sign or two! I want one with text and one with a motive. I have so many ideas in my head right now. I don’t really know where to get these. If you know anyone that sell some, let me know! I think it´s difficult to come up with the text you want on it. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Kolla in Nordsool.se, en vintagebutik med art deco-inreding och industrimöbler! De har några neonskyltar i lager såg jag 🙂

  2. AnnCatrin

    Har sett neonskyltar på Wish. Har en i min varukorg men inte klickat igenom köpet ännu 😀 Motiv finns lite varstans, tex lagerhaus och Jysk!

  3. Alexandra

    Hej fina du! Hur bleker du dina tänder? Jag är sugen på att göra det men vet inte om det blir så fint om man tar det via tandläkaren… 😊🙏💗

Annons