Inget internet… – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Inget internet…

Okej hörni! Internet i huset i Västerås vägrar fungera. Så jag tänkte att jag återkommer mer när det funkar. Imorgon hoppas jag att det ordnar upp sig. Måndag och allt. Nu ska jag och barnen sova! Ny dag imorgon. Jag är peppad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Tack för att du pratar om att växa upp med föräldrar som inte visat kärlek (i Playmakers). Jag har haft det likadant och mår idag i vuxen ålder så som du verkar må också. Man ser alltid bara massa “Dela om du också älskar din mamma”- på Facebook typ, och man själv bara… Nej tyvärr gör jag inte det. Men jag känner mig mindre ensam när du är ärlig och berättar om hur det också kan vara. Kram och fortsätt vara dig själv <3

Annons