Skin update! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Skin update!

Det går framåt för min hy känner jag. Men det brukar ju gå upp och ned! Men hoppas att jag hittat något som funkar nu. Till vänster har det redan börjat läka. Nu använder jag retinol och aknekräm på kvällen. Jag brukar variera lite. Sätter oftast bara på finnarna. Annars blir man lätt irriterad om man använder krämerna för ofta. Man blir torr! Men det blir bättre ju längre man använt det.

En av de sakerna som jag tror hjälp mycket är att jag dricker sellerijuice varje morgon. Ett stort glas! Direkt på morgonen, 15-30 minuter innan du äter/dricker något annat. Jag började med lite men har nu ökat mängden och jag märker skillnad på hyn. Även mina smycken! Kommer ni ihåg att jag hade problem med att de blev helt svarta? Nu har jag gjort rent dem och jag har inte samma problem. Sellerijuice har en läkande effekt och det läker inifrån. Så har ni inte testat det så borde ni göra det! Jag har i ett äpple i min. Jag gillar inte smaken annars, men man ska helst av allt dricka sellerin som den är. Inte blanda! Men för mig funkar det ändå med ett äpple i. Bättre än att inte dricka alls!

Jag brukade få djupa finnar väldigt ofta. Nya kom innan de gamla hade försvunnit. Men nu har jag knappt några djupa alls och de andra har nästan försvunnit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alicia

  Kan inte du lägga upp vilka produkter och krämer du använder? Har liknande problem med min hy som du och ännu inte hittat något som fungerar 🙁

 2. Johanna

  Härligt o höra! Och så undebart att du delar med dig av detta gemensamma problem vi har som tvåbarns-mödrar. Jag har också börjat med retinol samt acne-kräm men upplever att jag blivit så röd o trött, men annars bättre, så ska bara ta på finnarna i fortsättningen, tack för tipset! Känns sådär att ha finnar som 32-åring när man inte hade de som 20-åring, svårt o känna sig fräsch! Önskar dig en fin dag!

 3. Malin

  Så kul att du känner skillnad, och häftigt om det är selleri som faktiskt har hjälpt till. En enda grönsak liksom, där snackar vi effekt!

 4. Suss

  Vad bra att det ger effekt på huden! Har du känt andra effekter också? Jag tycker mitt huvud har blivit klarare på nåt sätt.

Annons