Ni måste testa sellerijuice! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Ni måste testa sellerijuice!

Jag får väldigt mycket frågor om hur jag gör min sellerijuice. Så jag tänkte att jag lägger upp ett inlägg om det.

Köp helst organisk selleri. Finns inte alltid men välj det om det finns. Tvätta ordentligt. Skär av botten och skölj av. Brukar gömma sig en del smuts där.

På bilden ser ni hur mycket jag använder i en juice. Det är så mycket som kommer i “ett paket” på affären. Jag blandar i ett äpple i min juice. För att den ska bli lättare att dricka. Jag är inget fan av smaken. Man ska helst bara ha selleri!

Om ni har svårt att dricka ett stort glas, så börja mindre och jobba er uppåt. Men ju mer desto bättre.

Gör juicen färsk, så den ska göras varje morgon och drickas direkt för bästa effekt. Jag försöker hinna med det varje morgon. Om jag inte gör det så dricker jag juicen någon gång under dagen istället.

Juicen ska drickas direkt på morgonen, 30 minuter innan man äter eller dricker något annat.

Om ni inte har en juicemaskin så kan ni göra det i en mixer, men sen hälla igenom juicen i en sil.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Vad är sellerijuicen bra för? Tänkte om man skulle pina i sig lite för att de är bra kanske, men skulle vilja veta varför de är bra 😜

  Har precis börjat läsa din blogg efter att precis ha sträckkollat alla säsonger av playmakers och älskar dig och din familj 😊 så fina barn och man ser hur mkt ni älskar varann 😍
  Ha en fin dag!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Det är bra för mycket! Det har en läkande effekt. Bland annat uppblåst mage, acne, eksem, ångest, levern.. ☺️ tack!! Vad glad jag blir 😘

 2. Emelie

  Vill skicka lite kärlek till dig Josefin. Har precis sett klart denna säsong av playmakers och du verkar vara en sån fantastisk mamma och du gör ett bra jobb. Blev ledsen när du berättade om att du inte kände dig älskad som barn av dina föräldrar och vill bara säga att dina barn kommer alltid veta att de är älskade. Du och din familj är så söta tillsammans och verkar ha det så roligt tillsammans så att till och med jag som kanske inte ens vill ha barn börjar längta efter en egen familj. Tack för att du delar med dig av dig och ditt liv, både det som är bra och dåligt ❤️ Hoppas att det kommer en till säsong och att du är med igen för du är min favorit! Ta hand om dig! ❤️❤️

 3. Sofie Thunberg

  Tack för din beskrivning. En fundering bara, hur är den i temperatur att dricka? Tänker att eftersom man inte tillsätter något kallt, skulle man kanske kunna lägga några isbitar i glaset?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Den ska helst drickas som den är. Men ibland “lyxar” jag till det med en isbit, hehe. Jag tycker ändå det har gett effekt på mig. Den är ju godare när den är lite kall.

Annons