2 news in the bathroom. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

2 news in the bathroom.

Jag kände ju att jag inte riktigt hann med så mycket som jag ville hinna med när jag var i Västerås den här gången. Men här är iaf lite av det som blev av. Handdukstork kom upp på väggen och jag köpte en stol till badrummet.

Jag är orimligt trött just nu. Fattar inte grejen! Längtar tills det är sovdags. Jag känner för att ta en cola zero och lite guuudis. Jag är lite ledsen för min man är borta i 2 dagar nu. Det suger ju. Så jag kan ju trösta mig med det då? Det är väl okej.

I felt like I didn’t get as much done in Sweden as I wanted to. But Here’s some of the stuff that got done. A new chair for the bathroom and the towel dryer is up on the wall. 

I´m so tired right now. I don’t get it! Don’t understand why I’m this tired. Can’t wait for bed time. I feel like having a coke zero and some chocolate. I’m upset because my husband will be away for 2 days. That sucks. So I deserve a treat. Right? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons