Josefin Lustig

Inspiration comes with spring!

Med våren kommer inspirationen till outfits! Måste säga tack till Lexie som hjälpte mig att fota, hehe.

Jag har haft en så mysig dag! Har bland annat lunchat och shoppat med min kompis. Vädret hjälper humöret så otroligt mycket! Jag tror jag måste bli bättre med mellanmål alltså. För jag blir så otroligt trött på eftermiddagen/tidig kväll. Redo för sängen känner jag.

With spring the inspiration for outfits come! I have to say thank you to Lexie who helped me with pictures today, hehe. 

I´ve had such a cosy day! Lunch and shopping with a friend. The weather helps the mood so much! I think I need to be better and eat snacks, because I get so tired in the afternoon/early evening. Ready for bed.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.