Just want to start doing nails! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Just want to start doing nails!

Jag har suttit och pillat lite med mina nagelgrejer. Jag väntar dock på leveransen av självaste lacken. Jag testade lite på Mickes naglar, inte mycket att jobba med men. Hehe!

Jag är så taggad nu. Jag vill bara sätta igång och testa massor. Hoppas jag inte behöver vänta allt för länge på leveransen. Men nu ska jag gå in på amazon och kolla efter lite annat som behövs. Sen ska jag även boka flyg, för i Mars så kommer vi åka till Sverige igen. Så pepp!

I’ve been fixing a little with my nail stuff. I’m waiting for the delivery of the actual polish. I practiced a little on Mikaels nails, not much to work with thou. Hehe! 

I´m so excited now. Just wanna get going and try out different designs. I hope I don’t have to wait for too long. But I’m gonna go on amazon now and check for some other stuff that I need. And I´m also gonna book flights to Sweden. We are going in March. So excited! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons