We are chilling at home.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

We are chilling at home..

En riktigt lugn lördag här hemma hos oss. Jag kände att det skulle vara skönt med en dag att bara hänga hemma. Efter 4 kalas de senaste 2 helgerna. Men nu blir jag ändå lite irriterad och rastlös. Sitter bara och väntar på att någon av barnen på gatan ska gå ut och leka så att barnen har någon att leka med ute. Jag har plockat och fixat med barnens garderob. Smörjt in mig med brun utan sol också. Har tvättat 2 maskiner tvätt och väntar på att min städerska ska komma. Så det är ändå en bra lördag. Önskar bara att min man var hemma och hängde med oss. Alltid roligare då!

A very chilled Saturday at our house. I felt like we needed a chilled day at home today. After 4 parties in the last 2 weekends. But I’m still getting a bit restless and annoyed. I’m waiting for some of the kids in the street to go outside so the kids can go out and play. I’ve been organizing the kids closets today. Also a perfect day for a little fake tan. Have washed 2 machines and waiting for my cleaner to come. It´s a good Saturday. Just wish my husband was home to hang with us. Always more fun when he’s with us!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons