Want to be creative now!!! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Want to be creative now!!!

Känner mig så otålig nu! Väntar på att mina produkter ska komma hem så jag kan börja göra naglarna. Idag blev jag så sugen på att fixa i ordning en liten hörna här hemma. Letade runt efter lite inspo på coola salonger. Jag har ju inte riktigt funderat ut vad jag ska göra av hela den här nagelgrejen. Men det får vi väl se. Hur det blir! Jag vill i alla fall bara sätta igång och vara kreativ nu. Kliar i mina fingrar så mycket!!!!

I´m a bit inpatient now! Waiting for my nail products to arrive so I can start doing nails. Today I really wanted to fix a corner at home which will be my nail place. Was looking around at some inspo on cool salons. I haven’t really figured out what I should do with the whole nail thing. But we will see I guess. Just take it as it comes! I just want to start now, being creative. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons