We have done a good job this far! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

We have done a good job this far!

Har haft två, TVÅ. Lediga dagar tillsammans med min man. Livet!

Nu ikväll var vi på parents evening på skolan. Barnen var hos grannen. Så stolt över våra barn. Det finns liksom inte mycket att klaga på. Jag känner mig aldrig orolig inför dessa möten. Jag får alltid kämpa för att hålla tillbaka tårarna dock. Blir så stolt, jag sa det innan till Micke. Tänk att du och jag ska på föräldramöte, för våra två barn. Våra två stora barn! Så coolt ändå. Vi har gjort ett bra jobb. Så stolt över oss och hur vi uppfostrar våra barn tillsammans. Så glad att vi är så synkade i vårt sätt att uppfostra barnen. Tacksam, det är vad jag är!

Have had 2 days off with my husband. 2 days!!! Life.

We have been to parents evening tonight. I’m so proud over our kids. There’s not much to complain about. I’m never worried for these meetings. I always have to fight to not cry, hehe. I’m just so proud. I said that to Mikael before we left. We are actually going to parents evening for our 2 kids. Our 2 big kids. That’s pretty cool. We have done such a good job raising them. So proud over us, how well they have turned out. So happy that we have the same vision and we raise them the same way. Grateful, that’s what I am!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons