Tomorrow, finally!!!! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Tomorrow, finally!!!!

Som jag har väntat på att få hem mina produkter. Imorgon får jag äntligen hem dem! Så välbehövligt att få fixa mina naglar. Jag har letat runt och sparat ned en massa inspo. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Det är ändå mina första naglar någonsin som jag gör på mig själv.

Vad tycker ni att jag ska testa göra?

Kommer knappt ihåg vilka färger jag beställde, hehe.

I’ve been waiting for so long. Tomorrow I finally get my nail products! I really need my nails done now. I’ve been looking around for some inspo and been saving loads. Not really sure what I should do as my first ever nails on myself. 

What do you think I should try? 

Can’t really remember what colours I ordered, hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons