Josefin Lustig

Rensa produkter & hudrutin för acne.

 Här kommer äntligen en video med min hudrutin. Jag har testat så mycket! Men detta känner jag äntligen funkar. Jag rensar även ut MASSOR av mina produkter.

There’s english subtitles on this video, just turn them on. I’m showing my skin routine and when I’m clearing out my beauty products.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alice

    Hej Josefin, jag har samma problem som dig med finnar runt hakan. Som du säger – alla är olika men för mig brukar för starka, aktiva produkter förvärra problemen. Om du kör både syra i rengöring och serum och sedan retinol på det samt fysisk exfoliering VARJE dag låter väldigt mycket. Funkar det för dig än det ju toppen, ville bara dela med mig hur jag förstörde min hudbarriär pga för starka produkter i hopp om att acnen ska försvinna. Men du är säkert medveten om signalerna av för mycket exfoliering 🙂 ha de fint.

    1. josefinlustig

      Ja för mig funkar det jättebra. Min hudtjej ger mig alla tips så det är inget som ska vara dåligt. 🙂