Josefin Lustig

Love the short hair!

Igår va vi iväg på ett överraskningsfirande för en i laget som fyller 30. På en söndag, fotbollslivet. Idag är jag trött och lite låg. För Micke åkte tidigt imorse till Sverige. Idag är det okej att känna såhär, imorgon kommer det kännas bättre. Vi kommer ses någon timme i helgen när det är match i Stockholm. Men det är allt på 3 veckor nu. Men men! Jag längtar till fredag iaf. För då åker vi till Sverige!

Men hörni, jag har klippt håret kortare. Älskar det!!!

We were at a surprise party last night. A guy in the team turned 30! On a Sunday, football life. I’m a bit tired today. And low. Mikael left this morning for Sweden. It’s ok to feel this way today, tomorrow will be a better day. We will see him for a little bit this weekend after the football. But that’s all in 3 weeks. Oh well! I can’t wait for Friday. Then me and the kids are going to Sweden as well.

But hey, I decided to go shorter on my hair. I love it!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Jättesnyggt😍👌🏼 Den längden jag håller på att spara ut till😅 Och din kavaj var väldigt fin! Du har inte lust att länka till den?!🤩