Hörs i Sverige! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Hörs i Sverige!

Jag är sååå trött. Sov inte bra i natt. Lexie höll på en del och jag hade svårt att slappna av. Vi flyger till Sverige i morgon. Så jag har packat och fixat. Helt slut i huvudet. Känner att ångesten kryper sig på. Är nog för att jag känner mig så trött och seg i huvudet samtidigt som jag måste ha koll på allt. Men men! Nu ska iaf lägga mig i sängen och sen får jag gå upp i tid imorgon för att fixa det sista. Jag orkar inte ens hitta en bild till detta inlägg, hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    Du är superstark som fixar allt.
    Jag förstår att ångesten kryper fram när du är trött, Jag känner så väl igen mig där när trötthet, tvivel, prestation bara blandas ihop på nått vis till en ångestklump. Vill bra säga att du är en förebild för mig. -Njut av Sverigeresan och din fina familj! Stor kram till dig!!