Stockholm – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Stockholm

Älskar barnens outfits! Fick kämpa med byxorna, de ville inte ha dem på sig. Haha! SÅ jobbigt när de har egna viljor. Lexie hittade på att de kliade bland annat. Det som är bra när man är på resande fot är att det är bara det jag packat med som finns, hehe.

I love the kids outfits. I had to fight to make them keep the trousers on, haha! So annoying when they want to decide themselves. Lexie said they were itchy. Coming up with stuff just because. The good thing being away, we only have the clothes that I packed to choose from. Hehe. 

Nu är vi på hotellet i Stockholm. Har ätit middag i sängen och nu är jag redo att sova. Har sovit så dåligt den här veckan så jag behöver en hel natts sömn utan avbrott. Ser fram emot morgondagen. En heldag i Stockholm, fotboll och vänner.

We are at the hotel in Stockholm now. Have had dinner in bed and now I’m ready to sleep. Haven’t slept good all week so I need a good nights sleep. No waking up please! Looking forward to tomorrow. A whole day in Stockholm, football and friends. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AnnCatrin

    ÄLSKAR dina skor! Vilket hotell bor ni på?
    Flyger upp till Stockholm imorgon för weekend. Blir det shopping för under morgondagen?