Så mycket kärlek! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Så mycket kärlek!

Idag var en tuff dag för mig! Det blev lite för mycket tankar och känslor. Familjen Lustig åkte hemåt i morse. Så mysigt att ha dem på besök. Så fort dem åkt så målade jag klart lekrummet. Nu är det bara lite kvar så ska jag visa er sen. Det blir så fint! Sen kom min bästis och guddotter hit. Behövde verkligen det idag! Fick dagen att vända till det bättre.

Nu är jag helt slut, ska sova nu. Saknar verkligen min man nu. 2 veckor ifrån varandra. 2 kvar..

It was a tough day for me today. It was just too much feelings and thoughts. The Lustig family went home this morning. So cosy to have them here for a few days. When they left I painted the rest of the play room. Its just a little bit left now and then I can show you. It´s so nice! Then my best friend and my god daughter came by. I needed that today! Turned my day around. 

I´m exhausted now, ready for bed. Really miss my husband now. 2 weeks apart. 2 weeks left.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons