Result of the play room makeover! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Result of the play room makeover!

Okej, måste visa lekrummet nu. Det är inte helt klart än. Livet kommer emellan och det kommer inte bli helt klart förrän om ett par veckor när dörr, elementskydd och lister är på plats. Dessutom ska lampknappar och eluttag bytas. Men jag är väldigt nöjd hittills. Det kommer en video på hela processen!

Ok, I have to show you the play room now. It´s not done yet. Life gets in the way. It won’t be done until a couple of weeks when the trims, radiator covers and new door is up. But it´s a huge difference already. So happy with the result. There will be a video with the process.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons