Betsa skåp. Före/efter! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Betsa skåp. Före/efter!

Jag började ju betsa mina Ivar-skåp förra gången jag va hemma. Nu är de klara, behövde göra lite till på ena skåpet bara. Jag är väldigt nöjd. Nu är det dags för övervåningen att få sig en ny färg. Vita väggar känns alldeles för tråkigt. Eller hur?! Vad det blir för färg får ni se sen. Lister kommer på plats i hela huset om några veckor. Så nästa gång vi kommer hit ska det vara klart. Därför passar jag på att måla nu medan listerna inte är på plats.

Måste även köpa en garderob till sovrummet. Sovrum och walk in closet har verkligen blivit bortglömda. Men man kan ju inte göra allt på den korta tiden man har.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons