Time for a new sofa! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Time for a new sofa!

Det är svårt att hitta den perfekta soffan. Det är mycket som spelar in. Nu har vi haft två olika i huset hittills. Av olika anledningar. Soffan vi haft nu är inte i den bästa kvalitén tyvärr. Den knakar varje gång man sätter sig. Så går det när man beställer online. Men den ena har vi i lekrummet och den andra kommer Lucia ha i sitt rum sen. Vi behöver en STOR soffa i vardagsrummet. Så det blir en hörnsoffa och en puff. Det kommer bli så fint. Så till sommaren har vi en ny soffa. Kommer bli så bra. Behöver en ny matta också, den vi har nu är solblekt. Så tråkigt! Behöver en stor matta också, eftersom rummet är såpass stort. Nu har vi i alla fall nya bättre fönster så saker inte blir solblekta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag har inte hunnit kolla runt så mycket. Men vår vi har nu är från Sleepo. Gillar den ☺️ förutom att den är solblekt 🤷🏼‍♀️

 1. Hanna

  Har du varit på erikslundsmöbler i Västerås ? Dem har jätte fina soffor och stort sortiment av väldigt finna mattor , bra priser har dem !!

Annons