Back to Glasgow and reality! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Back to Glasgow and reality!

Nu åker vi hemåt till Glasgow igen! Ska bli lite skönt att skolan börjar igen. Jag behöver verkligen komma ikapp med jobb och livet. Vi hörs mer när vi är hemma. Jag längtar verkligen efter Micke och Geisha nu. Att vara hela familjen samlad, det gör barnen också.

Time to go back to Glasgow! Will be nice with school back. I really need to catch up with work and life. Talk more when we are home! Can’t wait to see Mikael and Geisha. To be the whole family together. We all miss that!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons