Idéer till vår tomt! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Idéer till vår tomt!

Det kliar i mina fingrar nu! Jag vill hem till Västerås och fixa i trädgården. Den är långt ifrån klar men jag längtar så mycket tills jag får köpa växter och plantera. Även inreda med en massa fina möbler. Blev så sugen på en sån här gunga med plats för två personer. Har ni tips på vart det finns?

Den här bilden har hängt med i min inspomapp länge nu. Just det här med växter blandat med sittplatser. Det är något vi kommer köra på. Men inte exakt såhär.

Det här har jag fått uppritat utifrån mina egna tankar och idéer. Det är uppritat efter hur vår tomt ser på ett ställe och det kommer bli ungefär såhär där. Älskar gabionmuren, med synlig sten i. Så cool! Vi kommer även att ha trä på den nedre som ni ser, så att det blir en sittplats.

Längtar så mycket tills jag kan visa er slutresultatet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons