Sorrryyy – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Sorrryyy

Hörni, jag ber om ursäkt för min extremt dåliga närvaro på mina sociala kanaler. Jag har väldigt mycket att göra nu innan vi ska till Sverige över sommaren. Det är ju faktiskt bara 3 veckor kvar, sen är det “semester” för oss.

Jag har förövrigt hittat en så bra grej, att man kan skicka sina resväskor i förväg. Från dörr till dörr och inte så dyrt heller! Att jag inte vetat om detta innan? Haha. Det har ju alltid blivit svårt med packningen när man ska iväg en längre period över sommaren. Så nu är det bara att packa och sen skicka väskan så kommer den till huset sen. Vilken grej va! Nu kan man ju ta med sig lite fler par skor om man vill..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josefinlustig
      josefinlustig

      Sendmybag.com!! 🙌🏼 finns fler också men den har jag haft många följare som använt sig av ☺️

Annons