A little accident – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

A little accident

Det hände en liten olycka för Lexie igår! Ramlade och slog i en bordskant. Jag är fruktansvärt känslig när det kommer till blod. Sån tur va kom Micke hem sen och följde med till sjukhuset. Hon fick limma ihop såret. Inga stygn, så det va skönt. Jag kan vara ganska hård mot barnen när de gör illa sig lite, inte så mjäkig liksom. Men när det är något allvarligare och blod då är jag inte så tuff. Då behöver jag min man! Hur är ni när det kommer till sånt?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annie

  Men skruttan! Så jobbigt när de små gör illa sig ordentligt!
  Min man är definitivt känsligare när det kommer till våra egna barn. Yngsta och äldsta krockade i studsmattan förra helgen så lilla började blöda i huvudet. Innan han ens sett såret så började han prata om sjukhuset. 🙈 Det behövdes dock inte, blev knappt en bula. 😊
  Glöm inte att anmäla till försäkringsbolaget. Min brorsdotter slog i ögonbrynet när hon var yngre och skulle skicka in bilder ett år senare för att ev få ersättning.

 2. lissel

  Så svårt att veta hur det kommer bli! Jag kommer nog försöka få dom att resa sig upp själva och borsta av sig.. om det inte är något allvarligare då tror jag att jag mest kommer bli rädd 🙈 speciellt nu när de är bebisar… hur vet man!?

  1. Annie

   Men skruttan! Så jobbigt när de små gör illa sig ordentligt!
   Min man är definitivt känsligare när det kommer till våra egna barn. Yngsta och äldsta krockade i studsmattan förra helgen så lilla började blöda i huvudet. Innan han ens sett såret så började han prata om sjukhuset. 🙈 Det behövdes dock inte, blev knappt en bula. 😊
   Glöm inte att anmäla till försäkringsbolaget. Min brorsdotter slog i ögonbrynet när hon var yngre och skulle skicka in bilder ett år senare för att ev få ersättning.

 3. Lena

  Jag avskyr blod! Det är min man som får ta allt när det gäller skador och vi har haft en hel del när det kommer till våra tre.. Tre spräckta ögonbryn, en stor skada i panna som krävde ambulans och sövning, en skada typ över öra mm… Annars är jag ganska ”hård” mot barnen när de trillar.

Annons