Thank god for this one! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Thank god for this one!

Jag har inte använt brun utan sol i ansiktet på väldigt länge. För att det inte ska vara bra för hyn! Men sen kom jag över den här. Alltså wow!!! Det är Jamie Genevieve som har gjort den tillsammans med Utan. Hon är en YouTuber från Glasgow, väldigt stor inom smink. Detta är ansiktsvatten som du får färg av. Man får en så fin färg av den. Jag kollade runt online om jag kunde hitta en liknande i Sverige men jag hittade ingenting. Jag ska bunkra upp med denna och köpa med mig till Sverige över sommaren.

Här har ni en länk om ni vill ha, de har worldwide shipping! Ni kommer inte bli besvikna. Jag använder den varje kväll efter mina hudvårdsprodukter.

I haven´t used fake tan in my face in a long time because its not good for your skin. Then I found this one! The Jamie Genevieve x Utan collaboration. Wow!!! I love this. Gives such a beautiful color. I’m obsessed. Have to stock up and bring some to Sweden over the summer! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Ida wargs bus är verkligen toppen! Den för ansiktet använder jag säkkert 2 gånger i veckan. Känner mig så fräsch. Har fått finnar av typ alla andra bus jag testat men inte denna. Den känns fräsch och lätt i ansiktet!

  2. Viola

    Förlåt, är nog sämst i världen på att kommentera – men har läst dig i snart 1 år och älskar hur du skriver utan krusiduller 🙂 Har använt Marc Ibane BUS ett bra tag, men den är ju grymt dyr och huden blir lite torr av den, så denna måste testas, tänkte pröva Gummies också tror jag! Välkommen hem sen i sommar!

Annons