Unicorn nails – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Unicorn nails

Mina naglar just nu! Blev rätt nöjd måste jag säga. Har haft dem i några dagar och nu har jag fått hem orange och matt topplack så jag är sugen på att testa något nytt. Jag har även köpt lite olika glitter i puderform som jag är sugen på att testa. Dessutom köpte jag unicorn powder. Tror ni barnen vill ha det sen? Det är jag ganska säker på!

Men nu är det dags att plocka i ordning lite här hemma inför fredagsmys.

My nails right now. Pretty happy with how they turned out. Have had them for a few days now and I got my orange colour and matte top coat so I kind of wanna try something new. I’ve also bought new glitters in powder. Got a unicorn one as well, think the kids will looove that. 

Now I need to get the house in order before its taco Friday. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons