A must have for clear skin! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

A must have for clear skin!

Jag måste säga att min hy känns mycket mer under kontroll nu. Så skönt! Men när jag får finnar så använder jag mig av tea tree oil för att lägga på där det behövs. Det funkar hur bra som helst! Har ni inte testat så måste ni göra det. Tips tips tips! Antiinflammatoriskt så det är bra till mycket.

Nu ska jag tvätta ansiktet, lägga en ansiktsmask och bleka tänderna. Det är min lördagkväll.

I have to say that my skin is feeling much more under control now. Finally! But when I get some breakouts, which I still get. I use tea tree oil to get them away. It works so well! If you haven’t tried it you have to. 

Now I’m gonna wash my face, put a face mask on and bleach my teeth. That’s my Saturday night. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Chloe

    Hey Josefin. Your skin looks amazing now! I’m really struggling with mine at the moment and just feel hopeless, I feel I’m just wasting money and products but no results. What did you do to clear your skin? Even just to see some improvements ☹️

  2. Chloe

    Hey! Your skin looks amazing now 😍 I’m really struggling with my skin at the moment and feel hopeless, I’ve spent lots and tried lots of different products but no results. How did you clear your skin? At least to see some improvements ☹️

  3. Stronger Life

    Åh Tea tree oil är awesome mot typ allt. Funkar mot hårbotten, ansiktet, olika ställen på kroppen som man kanske har torrhet eller liknande. Så grymt bra.

Annons