Ny uteplats! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Ny uteplats!

En av våra nya uteplatser är snart klar! Det kommer bli så galet fint. Älskar att trädet är inbyggt i terrassen. Väldigt fin detalj!

Nu kommer vi ha väldigt mycket att behandla. Då vi kommer ha uteplats både bak och fram på tomten. Behöver era bästa tips på vad man borde behandla trät med!! Vad har ni använt? Gärna något så man slipper behandla det ofta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madelen

  Organwoods miljöklassade & giftfria träskydd som genom tre enkla steg ger träet en ren, hård och len yta som skyddar mot smuts och väta samt ger en vacker silvergrå nyans. 👍🏼

 2. Anna

  Behandla inte är det enda tipset som finns!
  Vi har haft hårt i snart 10 år nu, det enda vi gör på våren är att skrubba ordentligt med stor borste. Skitfult första året då det är grönt sen blir det kanonfint !!

 3. Mia

  Tryckt virke blir väldigt fint, ljusgrått och lent av att såpas in. Det är suveränt eftersom det inte är farligt för någon så ungarna kan hjälpa till att slabba dit såpan. Min stora altan är 15 år gammal och är jättefin. Jag köper gulsåpa på Ö&B som ofta säljer såpa billigt. Kolla dock hur mycket såpa det är i flaskan i %. Vissa såpor är billiga eftersom det är mer vatten i….
  Häll en flaska såpa i en 10-litershink med vatten, borsta ut såpavattnet noga och flödigt. Låt torka. Detta måste göras varje år, men är billigare, enklare och snyggare än olja som gör träet mörkt brunt och fångar smuts.

 4. A.I.K

  Kiselbehandling typ SiooX eller liknande produkter håller länge, altanen får en silvergrå färg. Produkterna är naturliga och bra miljöval.

Annons