Radiator cover & shelf – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Radiator cover & shelf

Före och just nu! Nu händer det grejer. Jag är så glad att jag kom på denna idén. Alltså hur snygg blev inte denna hylla? Wow!!! Det kommer bli så galet bra när allt är mer klart. Det är alltså elementskydd och hylla i ett. Nu känns det som att taket är ännu högre än innan. Vi har 3 meter i takhöjd och nu utnyttjar vi den till max här. Den står precis efter hallen och här är det perfekt att ha en skål med nycklar och sånt som man lägger av sig i hallen.

Before and right now! It’s happening stuff and I’m so excited. So happy I came up with this idea. It’s soooo nice! Wow. It’s gonna turn out amaaazing when it’s closer to done. It’s radiator cover and shelf in one. Feels like the ceiling is higher now as well. And it’s already 3 meters. Using it to max! Perfect for having a bowl with keys and other stuff.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Hej

    Älskar att följa dig. Så fina tips från dig. Vad heter färgen du målat skåp/ elementskydd med?
    Ha en fon dag.

    Cecilia