Married for 6 years today! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Married for 6 years today!

Idag firar jag att jag varit gift med mannen i mitt liv i 6 år. Ser fram emot vårt nya liv tillsammans. Nytt land, nya utmaningar som gör att vi blir starkare tillsammans. Jag älskar oss, jag älskar att vi tillsammans skapat de finaste barnen. Jag älskar att se hur våra olika personligheter har präglat våra barns olika personligheter. Så tacksam och glad att just jag får dela mitt liv denna mannen. Förstår att många är avundsjuka!

Today I celebrate that I’ve been married to the man of my dreams for 6 years. I look forward to our new life together. New country, new challenges that will make us grow even stronger. I love us, I love that we have made the most amazing kids together. I love to see how our different personalities have a big part in our kids personalities. So thankful and happy that I get to spend my life with this guy. I totally get that a lot of you are jealous!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Ett STORT grattis 🥂 till er båda!!
    Vill oxå passa på att önska er lycka till i nya staden och nya klubben. Kommer säkert bli en nytändningen för er båda 💗
    Hoppas ni får en fin sommar!!☀️